Professionele

haarverzorgings-

producten

Een zintuiglijke ervaring zijn de producten van Kerastase. De ultieme luxe zijn de verzorgingsrituelen, zowel in de salon als thuis, voor een gevoel van ontspanning en welzijn. Met een delicaat parfum en het weldoenende effect van een massage is het een zinnenstrelende ervaring.

Keune SO PURE

Natural balance-lijn is een belevenis van rust en een kostbaar geschenk van de natuur voor lichaam en geest. Krachtige essentiele olien zoals muntolie, gember, lavendel, kamille etc. en 100% plantaardige ingredienten zorgen voor de werking en geurbeleving, vooral in combinatie met een hoofdhuidmassage. Zeer geschikt bij overgevoeligheid.

Keune Blend

De Blendlijn is ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creeert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. Er is een passende Blend voor iedereen. Dus grijp twee, drie, vier, zoveel als je wil om een hele nieuwe look te vinden.Want soms is more gewoon more.

 

1922 by J.M. Keune

Dit is ons zorgvuldig samengestelde selectie essentials voor haarverzorging, styling, scheren en kleuren, ontwikkeld voor stijlvolle mannen van nu.

Als kleurproducten werken we voornamelijk met Wella. Voor een rijk, sensueel en vol kleurresultaat met optimale kleurbescherming.