Professionele haarverzorgings- producten
Een zintuiglijke ervaring zijn de producten van Kerastase. De ultieme luxe zijn de verzorgingsrituelen, zowel in de salon als thuis, voor een gevoel van ontspanning en welzijn. Met een delicaat parfum en het weldoenende effect van een massage is het een zinnenstrelende ervaring.
The Lanza story Al meer dan 35 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestati Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen. L'ANZA is een groene verbintenis aangegaan door ervoor te zorgen dat al onze producten en activiteieten een gezonde en duurzame aarde ondersteunen. We doen er alles aan om onze CO2-voetafdruk te minimaliseren en werken dierproefvrij.
Malu Wilz De hoogwaardige decoratieve lijn van Malu Wilz Beaute biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet. Speciale producten ook voor speciale eisen, zoals camouflage. Beleef de Made in Germany kwaliteit.
Spittaalstraat 85 7201 EC Zutphen Tel. (0575) 518 204 info@figarohairdesign.nl